Domov
Kdo smo
O projektu POKI
Trenutne dejavnosti
Razvoj projekta
in pomembni mejniki
Spremljanje in evalvacija projekta POKI
Aktualne vsebine
Izpeljali smo evalvacijska obiska v okviru Ekspertne zunanje evalvacije v izobraževanju odraslih
Evalvacijska obiska v okviru te naloge sta potekala 12. (obisk Ljudske univerze Kranj) ter 13. oktobra (obisk Javnega zavoda Cene Štupar - Center za izobraževanje Ljubljana).
Več...
Napoved druge delavnice omrežja svetovalcev za kakovost v letu 2016
Pripravljamo drugo letošnjo delavnico v omrežju svetovalcev za kakovost – izpeljali jo bomo v četrtek, 10. novembra 2016 na ACS.
Več...
Izobraževalno srečanje organizacij, nosilk Zelenega znaka kakovosti
V četrtek, 27. oktobra, bo delavnica za organizacije, ki imate veljavno pravico do uporabe Zelenega znaka kakovosti do 31.3.2017 in boste pravico podaljševali v letu 2017.
Več...
Rezultati in učinki izobraževanja odraslih
Izšla publikacija: Rezultati in učinki izobraževanja odraslih: priporočila za presojanje rezultatov in učinkov izobraževanja, izobraževalnih dejavnosti ter izobraževalnih projektov
Več...
Ekspertna zunanja evalvacija - izpeljano izobraževalno-svetovalno srečanje organizacij, ki sodelujejo v letu 2016
V letu 2016 v ekspertni zunanji evalvaciji sodelujejo: Javni zavod Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana ter Ljudska univerza Kranj.
Več...
Pristop k samoevalvaciji POKI
Vabljeni k ogledu promocijske knjižice, ki opisuje model samoevalvacije izobraževanja odraslih - pristop POKI. Na voljo je v slovenskem in angleškem jeziku.
Več...
Opredelitve kakovosti in strukturni kazalniki kakovosti v izobraževanju odraslih
V zadnji številki Sodobne pedagogike, katere tematika je kakovost izobraževanja, je objavljen tudi prispevek dr. Tanje Možina o kazalnikih kakovosti v izobraževanju odraslih.
Več...
Dobrodošli na spletni strani projekta POKI!

Kakovost   POKI

Projekt Ponudimo odraslim kakovostno izobraževanje - POKI je danes izobraževalcem odraslih že dobro znan. V praksi je bil prvič implementiran v letu 2011. Zadnja skupina organizacij se je za vpeljavo samoevavacije po modelu POKI usposabljala v obdobju 2012 - 2013. Veseli nas, da smo skupaj z vsemi, ki ste ga soustvarjali, v vseh teh štirinajstih letih premaknili marsikateri razvojni mejnik. Izmed številnih vtisov, ki ste nam jih pokijevci zaupali ob naših skupnih druženjih, smo izbrali nekatere, ki so nam veliko pomenili, ko smo jih prejeli, in nam v teh desetih letih vedno znova krepili motiv za naše skupno delo.

Takole ste pokijevci pisali o projektu POKI:

  • »POKI je postal povezovalec med organizacijami za izobraževanje odraslih.«
  • »Usposabljanje je zelo dobro zastavljeno in nam daje zelo veliko uporabnega znanja in novih spoznanj. Tudi drugačen, bolj poglobljen pogled na določene teme.«
  • »Teme in vsebine, ki jih obravnavamo na delavnicah, niso pomembne in koristne le za izpeljavo samega projekta, temveč so uporabne tudi za delo, ki ga opravljamo, in za področja, na katerih delujemo.«
  • »Veseli smo zunanjih strokovnjakov/sodelavcev, saj nam prikažejo določene probleme še z drugih zornih kotov, ne le z andragoškega vidika.«
  • »Veseli me, da nam stojite ob strani in da ste tim, ki uspešno 'vzdržuje' projekt POKI.«

Seveda smo resno vzeli tudi tiste vaše povratne informacije, ki so bile bolj kritične narave in so nas vedno znova spodbujale k iskanju novih rešitev in izboljšav. Da smo jih skupaj v teh letih našli kar veliko, pokaže že vpogled v dejavnosti, ki jih razkrivajo spletne strani. Takšnega skupnega sodelovanja si želimo tudi v prihodnje!

Sodelavci projekta POKI


NOVO: Pristop k samoevalvaciji POKI predstavljamo tudi v posebni promocijski brošuri  
 
    
Način vstopanja v projekt POKI
Sodelujoče izobraževalne organizacije
Samoevalvacija v POKI
Potek samoevalvacije
Izobraževanje in svetovanje
Učni kotiček
Spletne zbirke
Nosilci znaka POKI
Dobitniki priznanj
Dogodki
Evalvacijska obiska ekspertnih zunanjih evalvatoric

Spopolnjevanje za ekspertne zunanje evalvatorice

Izšla publikacija Rezultati in učinki izobraževanja odraslih: priporočila za presojanje rezultatov in učinkov izobraževanja, izobraževalnih dejavnosti ter izobraževalnih projektov
 (C) 2003-2016 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 21.10.2016, 09:24
zadetki: 0, računalniška izvedba: Franci Lajovic, Robert Šmalc, urednici: Jasmina Orešnik Cunja, Aleksandra Radojc